Udpluk af clienter

Café Ministeriet

”Hos Café Ministeriet har vi benyttet os af HWG over flere omgange, og vi har alle gange fået dækket vores fotobehov til UG. Han har både taget billeder af vores mad, interiør, caféen, udenfor og en række stemningsbilleder, som vi stadig bruger idag. Vi har haft et fint samarbejde, da Henrik er en kanon dygtig, fleksibelt anlagt og initiativrig person, der, som fotograf, selv kommer med kreative inputs og mange gode idéer.”
(Martin Kyø, souschef Café Ministeriet, Aalborg)

Artistic hairsalon

”Vi har brugt HWG ved flere lejligheder med stor tilfredstillelse. Henrik har blandt andet stået for medarbejderfotos til hjemmesiden, samt super gode billeder til posters/plakater, som hænger i salonen, og som 
vore kunder stadig roser i det daglige. Professionelt er han super dygtig, rolig, behagelig og meget fokuseret på opgaven, og selvfølgelig vil jeg bruge Henrik igen når jeg skal have taget nye billeder. Vil på varmeste anbefale HWG, som en dygtig, kvalitetsbevidst og menneskelig reklamefotograf med hjertet på rette sted.” 
(Lotte Paulsen, ejer Artistic hairsalon, Aalborg)

Aalborg Chokoladen

”Henrik er en dygtig fotograf, og samtidig en alletiders gut med overskud og godt humør. Jeg har både brugt HWG til private portrætter, men ligeledes til Aalborg Chokoladens webshop med billeder af nye produkter med videre.”
(John Aslak, indehaver Aalborg Chokoladen)

Using Format