ABOUT


"BAG KAMERAET" 

Henrik Wagner G, 41 år,  

Jeg er passioneret portræt, redaktionel og kommerciel fotograf med base i Aalborg, Danmark - men jeg vil benytte enhver lejlighed til at rejse ! - Når jeg ikke tager billeder, finder du mig i at surfe de lokale bølger. Når muligheden er der, udforskes mine omgivelser eller tiden tilbringes sammen med min dejlige familie og venner.

"Vision er kunsten i at se, hvad der er usynligt for andre"

Jonathan Swift


"MISSION/VÆRDIER/EKSPERTISE"

Henrik Wagner G Photography henvender sig primært til erhverv, men naturligvis henvender jeg mig også til private, der sætter pris på det helt rigtige billede. 

"I en hurtig branche med mange om buddet vil jeg differentierer mig på tæt kundekontakt, professionel rådgivning og sikker sans for kvalitet, detalje og finish."

"Mit arbejde fokuserer på at fange et øjeblik, uanset om det er portræt, livsstilbilleder eller bare det perfekte lys. Er vant til at eksperimentere med nye teknikker, jeg er lige så komfortabel med analog og digital teknologier, og jeg kan bruge begge i henhold til projektets behov."


"HVORFOR HENRIK WAGNER G PHOTOGRAPHY"

- Jeg leverer det rigtige billede hvergang, også på en dårlig dag. Ærlig, troværdig og professionel rådgivning, hvor pris afspejler kvalitet og knowhow, så du altid får bedste oplevelse og resultat.
Info

henrik@henrikwagnerg.dk

+45 5018 5358

 

Using Format